Earth Hour 2010

martie 26, 2010 | Publicat de Info

Earth Hour (Ora Pamantului) este un eveniment global organizat de fundatia WWF – World Wide Fund for Nature – si are loc in fiecare an in ultima sambata din luna Martie.

‘EARTH HOUR’ a inceput in anul 2007 cand in Sydney ( Australia ) peste 2,2 milioane de case si cladiri publice au stins lumina pentru o ora si au aratat ca nu sunt indiferenti in fata incalzirii globale. Un an mai tarziu miscarea s-a extins la nivel mondial. Au participat 50 de milioane de oameni din 35 de tari iar in 2009 numarul participantilor a depasit cateva sute de milioane.

Ora Pamantului 2009

Catedra de fizica a Colegiului National ‘Ecaterina Teodoroiu’ – Tg-Jiu prin doamna Rodica Danau cat si elevii claselor a XI-a F si a IX-a C propun cu ocazia ‘ Orei Pamantului ‘ un concurs de afise reprezentative ( cauze negative asupra mediului inconjurator ale incalzirii globale sau miscarea Earth Hour ).

Cel mai bun afis, realizat individual sau la nivel de grup, va reprezenta sursa inspirationala pentru toti cei ce vor sa se alature luptei impotriva incalzirii globale. Afisele vor fi trimise in format electronic cat si pe suport suport de hartie pana in data de 21 martie. Pentru mai multe informatii trimite un e-mail pe fizica_cnet@yahoo.com sau adreseaza-te direct doamnei Rodica Danau.

Pentru mai multe detalii consultati : Concurs afise ‘Earth Hour’

Pe 27 Martie intre orele 20:30 – 21:30
STINGE SI TU LUMINA !

Tags: , , , , ,

Publicat in: : Evenimente, Proiecte Ecologice