Expoziţie de fotografie – FotoClub C.N.E.T.

februarie 26, 2013 | Publicat de Info

Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” se poate mândri din nou cu elevi talentaţi! Fotoclubul liceului a realizat, aseară, cea de-a şasea expoziţie de fotografie. Acest eveniment a avut loc la Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu”, pentru că istoricul gorjean al cărui nume îl poartă acum instituţia de cultură era un mare iubitor al artei fotografice.

Pasionaţii de artă fotografică ce au participat ieri la vernisajul expoziţiei de fotografie „Alb-Negru” a fotoclubului Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, au putut admira, pe lângă lucrări, şi aparate de fotografiat din colecţia Muzeului Judeţean „Alexandru Ştefulescu”. Cei 16 elevi care fac parte din acest fotoclub, singurul din ţară, de altfel, au realizat cea de-a şasea expoziţie de fotografie.

Cadrele didactice ale unităţii de învăţământ sunt mândre de faptul că elevii lor se fac remarcaţi în toate domeniile de activitate şi că au astfel de preocupări extraşcolare. Este foarte greu să transpui în fotografii anumite lucruri din jur, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe membrii fotoclubului Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” să ducă numele liceului şi dincolo de graniţele judeţului nostru.

Deşi această pasiune necesită timp şi multă atenţie, elevii fac fotografii cu diferite teme, în afara orelor de la şcoală. Unii dintre ei sunt la prima expoziţie, dar speră să participe la concursuri de fotografie şi să-şi dezvolte activitatea în acest domeniu.

Tags: ,

Publicat in: : Cultural Artistice, Evenimente, Noutati